Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rasaduri de gogosari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Out Of stock
Descriere
- Seminte utilizate: Bihar F1
- Producator: ZKI

Pret: 2.2 lei/rasad

Detalii:

Este un hibrid de gogosar cu crestere nedeterminata, cu sistem radicular puternic, agresiv, ramuri puternice si foliaj rezistent. Prima ramificatie este aproape de sol astfel centrul de greutate este mult coborat asigurand astfel o buna rezistenta la cadere. Datorita punctului pistilar inchis are o rezistenta genetica la mucegairea camerei semincere.

Fructele ajung la 150 - 220g cu o coloratie de rosu inchis, pulpa este groasa si gustoasa, impartita in 4 lobi egale.
Foliajul acopera aproape perfect fructele, astfel sunt bine protejate de arsita soarelui de vara.

In culturi intensive numarul fructelor recoltabile este intre 6 - 12 pe planta. Pentru culturi protejate propunem o densitate de 4 plante pe m si condusul pe doua brate. In culturi libere propunem un numar de 40 - 60.000 plante / ha.

Acestea sunt obtinute din seminte profesionale, hibrizi de la cele mai bune companii din domeniu: Seminis, Zki, Bejo, etc., in serele proprii IMD de catre ingineri cu experienta de peste 10 ani in producerea rasadurilor de legume.La cerere putem sa producem rasaduri de legume cu semintele clientului ! Mai mult decat atat, putem sa producem rasaduri pentru orice soiuri de legume.

Rasadurile se livreaza repicate, in cuburi nutritive de 3 x 5 cm, astfel ca inradacinarea acestora se va face mult mai repede, iar gradul de prindere este de 100%.Acestea se livreaza la o inaltime de 25 - 30 cm, cu frunze adevarate.Rasadurile se realizeaza pe baza de comanda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura